Despre noi
Despre Smart Implement
Câteva cuvinte despre noi
Smart Implement este o companie cu experiență, care activează în zona serviciilor pentru implementarea Sistemelor de Control Intern/Management. Dacă sunteți în căutarea unui partener care să înțeleagă nevoile instituției/firmei pe care o conduceți, care să cunoască domeniul de activitate și care să își facă timp să vă asculte problemele, ați ajuns unde trebuia.
Cunoaștem domeniul dumneavoastră de activitate, suntem dedicați problemelor dumneavoastră, iar fiecare sesiune de servicii începe cu o discuție detaliată, referitoare la nevoile dumneavoastră. Pe baza acestei discuții, găsim cea mai bună soluție și vă ajutam în implementarea acesteia. Experții noștri înțeleg situația, pot citi printre cifre în timp ce se vor concentra pe cel mai important aspect: rezolvarea problemelor.

Smart Implement oferă clienților noștri, servicii profesionale în vederea implementarii și dezvoltării Sistemului de Control Managerial Intern conform Ordinului 600/2018. Acest ordin prevede obligativitatea implementării a 16 standarde în toate instituțiile publice, iar Smart Implement este firma care va rezolva acest deziderat pentru dumneavoastră.

Despre noi
Echipa noastră
Valori echipă
Ne dedicăm fiecărui client, ne bucurăm de succesele lui ca și cum ar fi ale noastre și suntem alături de el de la prima întâlnire și până la obținerea rezultatelor dorite!
Suntem o echipă de profesioniști cu pregătire și cu experiență, toate la cel mai înalt nivel. Acest lucru ne permite să abordăm toate proiectele în cel mai profesional mod și să garantăm mereu o muncă de calitate. Facem tot timpul îmbunătățiri în felul în care ne desfășurăm activitatea, ascultăm părerile și ideile clienților și răspundem întotdeauna rapid și eficient.

Echipa Smart Implement ține cont de absolut toate piesele unui proiect, de influențe financiare, sociale și de mediu ale proiectelor noastre. Suntem deschiși, corecți, respectăm legislația și ne protejăm clienții și colaboratorii prin profesionalism, seriozitate și confidențialitate.

Dincolo de pregătirea și experiența în domeniu, suntem o firmă în care pasiunea ocupă un loc esențial iar asta se vede în tot ceea ce facem. Atunci când domeniul de care ești pasionat este şi domeniul de activitate, descoperi în fiecare zi bucuria de a lucra, de a comunica și colabora cu fiecare client, ai mereu soluții și esti tot timpul alături de clienții tăi. Vă așteptăm!