Servicii web

Găzduire, construcție site-uri, SEO

Gazduire site, Design web

Găzduire web/hosting

Smart Implement oferă servicii de găzduire profesionale. Stabilitate, viteză şi siguranță sunt câteva dintre atuurile care descriu serviciile noastre. Fie că dețineti un site de prezentare, o platformă administrabilă sau un magazin online, echipa Smart Implement e pregătită să vă ofere soluții profesionale de găzduire web și asistență pentru acestea.


Caracteristici generale:

– 99.9 % Uptime, cPanel, Panou de administrare
– Acces e-mail securizat (criptat), redirecționare e-mail
– POP3, SMTP, IMAP, alias e-mail nelimitat, răspuns automat e-mail
– Instalare certificat SSL, adăugare cron-uri, redirectări, blocare acces IP
– Administrare zonă DNS, administrare FTP, administrare fișiere, directoare protejate
– phpMyAdmin, PHP, Perl, Python, Grafice de utilizare a resurselor
– Administrare statistici, statistici domenii, vizualizare trafic efectuat, administrare log-uri, log erori

Dezvoltare web

Instituția are nevoie de un site? Cel existent arată învechit și nu mai corespunde cu cerințele celor care îl vizitează? Ați ajuns la locul potrivit. Smart Implement oferă servicii de web development, web design, creare site-uri, construcție web și altele.

Probabil cel mai important element al unui site de prezentare este interfața (partea pe care o văd vizitatorii). Aceasta trebuie să fie curată, intuitivă și ușor de folosit, indiferent dacă este accesată de pe un calculator, desktop, laptop sau un dispozitiv mobil.

SEO

Optimizare pentru motoare de căutare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfecționare (favorizare) a vizibilității site-urilor web sau paginilor web în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online.

Smart Implement oferă servicii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO). Fie ca sunteți la început de drum cu website-ul dumneavoastră sau poate sunteți o companie cu experiență, vă putem ajuta sa creșteți traficul site-ului, care eventual se va converti în vânzări. Crestem traficul organic non-brand pe site, conform obiectivelor de business pe care compania/firma dumneavoastră și le-a stabilit.