Servicii web
Servicii web și online
Prezență online
 
Smart Implement oferă clienților săi, o gamă variată de servicii pentru activitățile online. Începând de la dezvoltare web și până la găzduire, Smart Implement este alături de toți clienții care au nevoie de acest tip de servicii.
 
Echipa noastră, pentru serviciile web, este compusă din profesioniști în domeniul activităților web, cu ani de experiență în tot ce înseamnă web developmentul. Siguranța dumneavoastră, dar și calitatea proiectelor și a serviciilor sunt prima noastră grijă. Din acest motiv, ne vom asigura întotdeauna că răspundem cererii cu cea mai înaltă precizie și cu cel mai înalt standard de calitate și seriozitate.

 
Găzduire web
Servicii hosting
 
Smart Implement oferă servicii de găzduire profesionale. Stabilitate, viteză şi siguranță sunt câteva dintre atuurile care descriu serviciile noastre. Fie că dețineti un site de prezentare, o platformă administrabilă sau un magazin online, echipa Smart Implement e pregătită să vă ofere soluții profesionale de găzduire web și asistență pentru acestea.
 
Caracteristici generale:

– 99.9 % Uptime, cPanel, Panou de administrare
– Acces e-mail securizat (criptat), redirecționare e-mail
– POP3, SMTP, IMAP, alias e-mail nelimitat, răspuns automat e-mail
– Instalare certificat SSL, adăugare cron-uri, redirectări, blocare acces IP
– Administrare zonă DNS, administrare FTP, administrare fișiere, directoare protejate
– phpMyAdmin, PHP, Perl, Python, Grafice de utilizare a resurselor
– Administrare statistici, statistici domenii, vizualizare trafic efectuat, administrare log-uri, log erori

 
Web development
Construcție site-uri
 
Ai nevoie de un site? Cel pe care îl ai, arată învechit și nu mai corespunde cu cerința celor care îl vizitează? Ai ajuns la locul potrivit. Smart Implement oferă servicii de web development, web design, creare site-uri, construcție web și altele.
 
Probabil cel mai important element al unui site de prezentare este interfața (partea pe care o văd vizitatorii). Aceasta trebuie să fie curată, intuitivă și ușor de folosit, indiferent dacă este accesată de pe un calculator, desktop, laptop sau un dispozitiv mobil.

Pornind de la ideile dumneavoastră, vom crea cu profesionalism site-ul de prezentare de care aveți nevoie, respectând termenul limită impus inițial și costurile aferente. Și cum totul începe de la un telefon, pentru doritorii de servicii de dezvoltare web, am pus la dispoziția dumneavoastră prin intermediul site-ului nostru, absolut toate căile prin care puteți lua legatura cu noi. Vă așteptăm.