Despre companie

Cine suntem?

Smart Implement este o companie care oferă servicii pentru implementarea Sistemelor de Control Intern/Management. Dacă sunteți în căutarea unui partener care să înțeleagă nevoile instituției pe care o conduceți, care să cunoască domeniul de activitate și care să vă ofere soluțiile optime, ați ajuns unde trebuia.

Cunoaștem domeniul dumneavoastră de activitate, suntem dedicați problemelor dumneavoastră, iar fiecare sesiune de servicii începe cu o discuție detaliată, referitoare la nevoile dumneavoastră. Pe baza acestei discuții, găsim cea mai bună soluție și vă ajutam în implementarea acesteia. Experții noștri înțeleg situația, pot citi printre cifre în timp ce se vor concentra pe cel mai important aspect: rezolvarea problemelor.

Dezvoltăm soluții pentru instituții

Servicii web

Servicii web

► Vezi aici servicii

În sprijinul clientului!

Smart Implement oferă clienților noștri, servicii profesionale în vederea implementarii și dezvoltării Sistemului de Control Managerial Intern conform Ordinului 600/2018. Acest ordin prevede obligativitatea implementării a 16 standarde în toate instituțiile publice, iar Smart Implement este firma care va rezolva acest deziderat pentru dumneavoastră.

Suntem deschiși, corecți, respectăm legislația și ne protejăm clienții și colaboratorii prin profesionalism, seriozitate și confidențialitate. Dincolo de pregătirea și experiența în domeniu, suntem o companie în care pasiunea ocupă un loc esențial, iar asta se vede în tot ceea ce facem.