Despre platformă

Platforma M.O.F.L.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu platforma perfectă care înlesnește atribuțiile funcționarului public. Aplicație automată de publicare și organizare a Monitorului Oficial Local. În sprijinul legislației procedurale, din 2019, de organizare și publicare a monitoarelor oficiale ale unităților administrativ-teritoriale în format electronic, Smart Implement a dezvoltat pentru dumneavoastră o aplicație de automatizare a procesului de publicare a informațiilor pe site-ul instituției.

■ Întrebări și răspunsuri

Durează mai puțin de 2 minute ca funcționarul public să poată administra documentele aferente Monitorului Oficial Local. Administrarea documentelor este ușoară, intuitivă și se poate realiza de către orice funcționar în a cărui atribuții intră Monitorul Oficial Local.
Platforma Monitor Oficial Local se poate implementa în site-ul instituției, conform normelor și cerințelor legale în vigoare. Echipa Smart Implement oferă automat servicii, suport tehnic și implementare modul în site-ul instituției dumneavoastră.
Publicarea oricărui act administrativ se face în format „pdf” editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte. Platforma respectă prevederile legii privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documente în formă electronică.
Sistemul informatic M.O.F.L., sistem care gestionează monitorul oficial local, respectă prevederile Legii nr. 183/2006 privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documentele în formă electronică. Aplicația-platformă pe care echipa noastră o oferă, se ridică la nivelul cererii ordonanței guvernamentale, din 2019, privind Monitorul Oficial Local.

Interesat de platforma M.O.F.L.?

Dezvoltăm soluții pentru instituții

Software, hardware, primarie

Suport web/online

► Vezi aici servicii

Servicii și soluții SMART!

Răspundem afirmativ cererii de piață și venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii premium dintre cele mai diversificate. Oferim atât servicii și implementare, cât și o sumă de servicii de suport.

Îi asigurăm pe toti clienții, colaboratorii și partenerii noștri de tot sprijinul nostru și în continuare vom trata absolut orice proiect cu toată seriozitatea, profesionalismul și promptitudinea cu care v-am obișnuit.