Servicii web

Găzduire, construcție site-uri, SEO

Gazduire site, Design web

Găzduire web/hosting

Smart Implement oferă servicii de găzduire profesionale. Stabilitate, viteză şi siguranță sunt câteva dintre atuurile care descriu serviciile noastre. Fie că dețineti un site de prezentare, o platformă administrabilă sau un magazin online, echipa Smart Implement e pregătită să vă ofere soluții profesionale de găzduire web și asistență pentru acestea.


Caracteristici generale:

– 99.9 % Uptime, cPanel, Panou de administrare
– Acces e-mail securizat (criptat), redirecționare e-mail
– POP3, SMTP, IMAP, alias e-mail nelimitat, răspuns automat e-mail
– Instalare certificat SSL, adăugare cron-uri, redirectări, blocare acces IP
– Administrare zonă DNS, administrare FTP, administrare fișiere, directoare protejate
– phpMyAdmin, PHP, Perl, Python, Grafice de utilizare a resurselor
– Administrare statistici, statistici domenii, vizualizare trafic efectuat, administrare log-uri, log erori

Dezvoltare web

Instituția are nevoie de un site? Cel existent arată învechit și nu mai corespunde cu cerințele celor care îl vizitează? Ați ajuns la locul potrivit. Smart Implement oferă servicii de web development, web design, creare site-uri, construcție web și altele.

Probabil cel mai important element al unui site de prezentare este interfața (partea pe care o văd vizitatorii). Aceasta trebuie să fie curată, intuitivă și ușor de folosit, indiferent dacă este accesată de pe un calculator, desktop, laptop sau un dispozitiv mobil.

Client-oriented

Echipa Smart Implement vine în întâmpinarea clienților noștri, cu soluții și rezolvări la orice problemă din domeniul IT. În această direcție, aducem în atenția dumneavoastră serviciul ”client-oriented”. În funcție de nevoi, noi aducem soluția smart.